ZUID-AFRIKA 1,00 l Rosso
Think Big Geschenkbox
afbeelding van ZUID-AFRIKA
Avontroodt is het paradepaardje van de Zonneweelde range. Deze wijn is een blend van voornamelijk Shiraz, Merlot en Petit Verdot vergezeld door Cabernet Franc en Malbec. Het resultaat is een mooi gekleurde, complexe maar fruitige blend.
€ 54,48

(prijs per stuk)

€ 51,76
(vanaf 6 dezelfde stuks)
PROSECCO 1,00 l Bianco
Think Big Geschenkbox
afbeelding van PROSECCO
Excellente prosecco met een fijne aanzet, fruitig en aromatisch maar droog. Zacht mondgevoel met veel materie en extract. De toevoeging van een beetje Riesling en Moscato maken hem nog expressiever.
€ 44,83

(prijs per stuk)

€ 37,05
(vanaf 3 dezelfde stuks)
Nee tegen 21% BTW (Korting t.w.v. de BTW)
CHAMPAGNE 1,00 l Blanc
Think Big Geschenkbox
afbeelding van CHAMPAGNE
In het glas helder met lichte schakeringen en bleke, zilverachtige nuances. Onder de romige en levendige schuimkraag fijne bubbels. Fiin en delicaat. Geuren van witte vruchten zoals appel, peer en perzik, maar ook van hazelnoot en amandel. Mooi omlijst door aroma’s van boter en geroosterde brioche. Na beluchting, onderscheidt deze wijn zich door een subtiele nuance van acaciahoning. In de mond is de aanzet rond, afgewisseld met fijne belletjes. Smaken van gedroogde vruchten en noten vergezeld door aroma's van grapefruit in de finish. Een minerale wijn, soepel en verfrissend
€ 80,14

(prijs per stuk)

€ 76,14
(vanaf 6 dezelfde stuks)
BORDEAUX 1,00 l Rosso
Think Big Geschenkbox
afbeelding van BORDEAUX
Elegante wijn met een robijn- tot granaat rode kleur en aanhoudend boeket met hints van viooltjes, rode vruchten, leder, tabak en een vleugje kaneel. Een mooi gestructureerde rode wijn met een lange, fluwelige afdronk. Klassieker die breed kan ingezet worden bij verschillende vleesgerechten. Klasse!
€ 48,67

(prijs per stuk)

€ 46,23
(vanaf 6 dezelfde stuks)