Wooden Box Geschenkbox
afbeelding van ITALIA
Schitterende lichtrode kleur. Typische aroma's van Nebbiolo als opgelegde krieken, aardbeien, aalbessen, rozen, aardse tonen en een vleugje leder. Complete stijl die zowel fruit, structuur als finesse combineert. Een fijne structuur zet zich vast in de mond en laat je nog even verder genieten. Een aangename en vriendelijke Barolo die ideaal is als introductie om deze legendarische wijn te leren kennen.
€ 41,81

(prijs per stuk)

€ 39,72
(vanaf 6 dezelfde stuks)
Wooden Box Geschenkbox
afbeelding van SPARKLING
Bleke goudgele kleur met schitterend fijne parel. Aroma's van geel steenfruit zoals mirabellen, abrikozen en noties van hazelnoten die na opening evolueren tot meer discrete tonen van peper en amandel. Een vleugje brioche schenkt het geheel nog wat meer klasse. Verfrissende en genereuze stijl die uitmondt in een lange, fijne prikkelende afdronk.
€ 37,75

(prijs per stuk)

€ 35,86
(vanaf 6 dezelfde stuks)
Wooden Box Geschenkbox
afbeelding van SPAIN WHITE AND RED
Chardonnay: Mooie, heldere lichtgele kleur. Heerlijk delicate neus met impressies van rijpe peer, witte bloesem en een vleugje citrus terwijl meer complexe tonen als kruidnagel, tijm en een geraffineerd houttoetsje achteraf verfijnd naar voor komen. Garnacha: 100% Garnacha. Optimaal gerijpt fruit met impressies van braambessen, aardbeien en blauwe bessen. Een vleugje karamel en citroen begeleiden de heerlijk zonnige neus.
€ 28,25

(prijs per stuk)

€ 26,83
(vanaf 6 dezelfde stuks)
Wooden Box Geschenkbox
afbeelding van EUROPA DE LUXE
Cava Brut: Licht geel, met groene reflectie. Kleine bubbels stijgen snoervormig op om langzaam de karakteristieke kroon te vormen. Alvarinho: Heldere, lichte, bleke kleur met groene reflectie. Heerlijke aroma's van rijpe peren en knapperige citrusvruchten zoals pompelmoes. Mourvedre/Syrah/Grenache Noir: Intens, donkere, robijnrode kleur. Syrah komt eerst naar voor en zorgt voor intens donkere smaken met hints van kruiden en peper.
€ 55,98

(prijs per stuk)

€ 53,18
(vanaf 6 dezelfde stuks)